Live webcast

 

Containersäkerhet i Kubernetes och stordatorer

Alexander Andersson | Davide Girardi

Se webcast

Genom att fylla i din epostadress kommer du att kunna se webcasten obegränsat antal gånger!
  • Hidden
  • Hidden

Varmt välkommen till en live webcast som fokuserar på Containersäkerhet i Kubernetes och stordatorer!

 

Kubernetes är nya mainframe – och mainframe har stöd för micro services. Ja, du hörde det rätt! Vi jämför två tekniker som verkar väldigt långt ifrån varandra. De båda ger skalbarhet, hög automatiseringsnivå, batchkörning och containerisering.

Men vad händer när en sårbarhet introduceras i en container? Räcker det att försöka uppnå en säker infrastruktur eller är det klokt att säkra och implementera detection-förmågor även från en mjukvara synpunkt?

Innehåll:

Vi diskuterar vad som krävs för att hantera avancerad infrastruktur, fördelar och nackdelar med specialisering eller (Sec) DevOps. Givetvis bjuder vi även på några saftiga attackdemos. Våra experter Alexander Andersson och Davide Girardi kommer att visa hur man kan utnyttja sårbarheter i Kubernetes-poddar samt i containrar som kör i zCX på en mainframe.

Viktiga takeaways:

  • Lär dig identifiera risker med containrar
  • Lär dig hur legitim funktionalitet kan utnyttjas av hotaktörer
  • Lär dig defense-in-depth för containermiljöer
  • Oavsett om du har stordatorer eller Kubernetes: säkerheten baseras på samma principer

Frågor?

Vill du öka chansen att vi hinner svara på just din fråga, maila den redan idag till t3@truesec.com

Språk:

Svenska

Målgrupp:

Säkerhetschefer, IT-chefer, IT-tekniker, IT-proffs och för dig som jobbar på en IT-avdelning och som intresserar dig för säkerhetsfrågor.

Sign up:

Hosts:

Davide Girardi

Senior Cybersecurity Consultant

Davides huvudsakliga intresseområden är avancerad simulering av attacker med långvariga hot (Red-Team-övningar), säkerhetsforskning av mainframe, anpassad malwareutveckling, anpassade attackenheter och -verktyg. Han har mer än tio års erfarenhet av att angripa och försvara komplexa nätverkssystem baserat på Windows, Linux, mainframes, OS X och andra Unix-baserade operativsystem. På daglig basis testar han och hjälper till att säkra system för: banker, finansinstitut, statliga byråer, telekomleverantörer, högteknologiska företag, försäkringar och Fortune 500-företag.

Alexander Andersson