Live webcast

 

Installera Windows över Internet utan lokal infrastruktur

Peter Löfgren | Mikael Nyström

Se webcast

Genom att fylla i din epostadress kommer du att kunna se webcasten obegränsat antal gånger!
  • Hidden
  • Hidden

Välkommen till en Live Webcast med fokus på att installera Windows över Internet utan lokal infrastruktur!

Behovet av att installera Windows, snabbt, kontrollerat utan att ha någon infrastruktur, finns det verkligen ett sådant behov? När behöver man kunna installera om Windows utan att egentligen ha något annat än Internetansluten dator? Behovet finns och är större än vad man tror, särskilt i dessa tider och det dyker upp i olika situationer.  Låter OS-utrullning över Internet som ett intressant ämne? Då är du hjärtligt välkommen till Truesec Tech Talk som denna gång handlar om en Community-version av Microsoft Deployment Toolkit, där allt VB-Scriptt är borta och ersatt av PowerShell. Inte bara det, vi rullar direkt över http eller https, med eller utan Branchcache acceleration.

Detta går vi igenom:

  • Vad är MDT/PSD?
  • Hur fungerar MDT/PSD?
  • Hur installerar man MDT/PSD?
  • I vilka situationer är det helt oumbärligt?

Frågor?

Vill du öka chansen att vi hinner svara på just din fråga, maila den redan idag till t3@truesec.com

Språk:

Svenska

Målgrupp:

Säkerhetschefer, IT-chefer, IT-tekniker, IT-proffs och för dig som jobbar på en IT-avdelning och som intresserar dig för säkerhetsfrågor.

Hosts:

Mikael Nyström

MVP Cloud och Datacenter

Mikael “Deployment Bunny” Nyström är Microsoft MVP och Senior Executive Consultant på Truesec, med ett extremt brett kompetensområde. Han har arbetat med alla slags infrastrukturuppgifter, i alla typer av miljöer och hjälpt många företag och myndigheter.

Peter Löfgren

Senior Technical Architect

Peter är en positiv, praktisk konsult med en passion för innovation som trivs med möjligheter att ligga i framkant inom tekniken. Genom en lång erfarenhet av att hålla i utbildningar, workshops och konsultationer har han fått flera olika perspektiv och unik insikt i kundernas vardag och en bra förståelse för deras utmaningar.

Han har 10+ års erfarenhet av Windows och erfarenhet som gör att han kan vägleda kunderna för att nå nya klientplattformar. Genom att använda all ny Microsoft-teknik hjälper han sina kunder att bygga och underhålla långsiktiga produktionslösningar.