LIVE webinar – Krishantering

NÄR KRISEN ÄR ETT FAKTUM,
ÄR NI FÖRBEREDDA?

Mats Hultgren | Elin Richarz

Krishantering för ledningsgrupper

När ett IT-angrepp eller en tillgänglighetsincident sker tittar ofta verksamheten på IT för hela lösningen. Det här skapar passivitet hos ledning och verksamhet, frustration och ofta förlust av stora värden.

Se webcast

Genom att fylla i din epostadress kommer du att kunna se webcasten obegränsat antal gånger!
  • Hidden
  • Hidden

För att hantera en dylik situation är det avgörande att ledningen och utförande verksamhet krisleder för att hantera de konsekvenser som IT-angreppet eller incidenten orsakar, och att IT incidentleder för att ta hand om och återställa systemmiljön. Under webinariet reder vi ut förhållandet mellan krisledning och incidentledning, belyser de vanligaste fallgroparna och fokuserar på förutsättningarna för effektiv kris- och incidentledning. Truesecs Mats Hultgren och Elin Richarz från Practise kommer leda dig genom hela webinaret.

Denna Tech Talk ger er som jobbar på IT-avdelningar en möjlighet att få ställa era frågor och få råd i hur ni kan engagera ledningsgruppen och säkerställa att ni har den hjälpen ni behöver för att kunna hantera en kris.

Key learnings:

  • Varför en väl fungerande krisledningsfunktion är avgörande för effektiv incidentrespons
  • Hur en krisledningen behöver fungera
  • Vad skillnaden är mellan incidentteamet och krisledningen

Frågor?

Har du någon fråga du skulle vilja få besvarad på denna Tech Talk? Maila oss på t3@truesec.com

Språk:

Svenska

Hosts:

Elin Richarz

Elin Richarz är vd och seniorkonsult för Practise Risk och specialiserad på krishantering.
Hon skapar ordning och reda i den röra som krishantering ofta medför, genom konkreta exempel och raka frågeställningar.

Mats Hultgren

Mats Hultgren

VP Cyber Strategies & Incident Manager

Mats är Incident Manager för Truesec Group och en känd betrodd rådgivare inom Protect, Detect & Respond. Han uppskattas särskilt för sin förmåga att tolka och förklara komplexa problem och lösningar på ett sätt som det är vettigt för alla. Han är en uppskattad talare vid Security eller Management Events. Hans ämnen är vanligtvis säkerhetshot, sårbarheter, respons på händelser och hur organisationer kan uppnå en säker digital transformation.