Skydda dig mot skadlig kod

Webcast

David Lilja | Peter Löfgren

Under denna session kommer du bland annat få svar på frågor såsom varför det inte är tillräckligt med ett klassiskt antivirusskydd idag? Eller varför vi får så mycket spam och skadliga länkar trots att vi har olika spamskydd?

Och inte minst frågan om hur vi får med maximal motståndskraft mot dagens moderna hot, utan att lägga ett mindre lands BNP på säkerhetsprodukter.

Se webcast

Genom att fylla i din epostadress kommer du att kunna se webcasten obegränsat antal gånger!
  • Hidden
  • Hidden

Våra webcastvärdar; David Lilja är en av våra seniora analytiker som dagligen analyserar skadlig kod i olika former. Peter Löfgren är expert på klienthantering och säkring av operativsystem.

Målgrupp:

Säkerhetschefer, IT-chefer, IT-tekniker, IT-proffs och för dig som jobbar på en IT-avdelning och som intresserar dig för säkerhetsfrågor.

Våra experter David Lilja och Peter Löfgren delar med sig av sina rekommendationer och erfarenheter om hur man på bästa sätt skyddar sig mot skadlig kod. Passa på och ställ dina frågor till våra säkerhetsexperter redan nu på t3@truesec.se.

Vi säljer varken licenser eller hårdvara, men delar gärna med oss av våra erfarenheter kring vad som fungerar på riktigt.

Hosts:

David Lilja

David Lilja

Threat Hunting & Threat Intelligence Expert

David arbetar som nivå 3-analytiker på Truesec och stöder teknikern Level 1 Security Operation Center i deras arbete för att hitta skadliga aktiviteter i våra kunders företagsinfrastrukturer. Han är certifierad inom Cyber ​​Threat Detection samt Cyber ​​Threat Intelligence. David hjälper Truesecs kunder att använda rätt lösningar och rätt säkerhetsnivå.

Peter Löfgren

Senior Technical Architect

Peter är en positiv, praktisk konsult med en passion för innovation som trivs med möjligheter att ligga i framkant inom tekniken. Genom en lång erfarenhet av att hålla i utbildningar, workshops och konsultationer har han fått flera olika perspektiv och unik insikt i kundernas vardag och en bra förståelse för deras utmaningar.

Han har 10+ års erfarenhet av Windows och erfarenhet som gör att han kan vägleda kunderna för att nå nya klientplattformar. Genom att använda all ny Microsoft-teknik hjälper han sina kunder att bygga och underhålla långsiktiga produktionslösningar.