Live webcast

Skydda och hantera mobila enheter

Simon Binder | Alexander Andersson

Skydda och hantera mobila enheter

I höstens första Truesec Tech Talk kommer vi dela med oss av våra erfarenhet och spaningar kring skydd och hantering av mobila enheter.

Se webcast

Genom att fylla i din epostadress kommer du att kunna se webcasten obegränsat antal gånger!
  • Hidden
  • Hidden

Oavsett om vi pratar om EMM, MDM eller MAM så är det något alla organisationer bör implementera. I vårt fall arbetar vi framförallt med Microsoft Intune, men många av lärdomarna ni kommer att få med er från webinaret kan ni applicera på i stort sett vilket MDM-verktyg som helst.

Vi kommer att berätta varför ni behöver ett MDM-verktyg, vad ni kan skydda med hjälp av det och vad ni bör tänka på vid ett införande. Vi kommer också att ge er exempel och tips från genomförda och pågående projekt. Tips som kommer att hjälpa er, oavsett hur långt ni har kommit med ert egna införande.

Detta får du med dig:

  • Få insyn i hur MDM kan hjälpa er att få kontroll över ert data.
  • Förstå begränsningarna och möjligheterna med ett MDM.
  • Lär er hur de olika operativsystemen och plattformarna fungerar.

Vill du öka chansen att vi hinner svara på just din fråga, maila den redan idag till t3@truesec.com

Målgrupp:

Webcasten riktar sig både till dig som är beslutsfattare och dig som arbetar med tekniken. Det kommer att finnas gott om tid för att ställa frågor och lära er mer om hantering av Android, iOS/iPadOS och MacOS.

Hosts:

Alexander Andersson

Simon Binder

Microsoft Endpoint Manager MVP

Simon is passionate about creating secure, productive and user centric workplaces based on Microsoft technology.

Happier users are always at the core, combined with a deep technical knowledge that he is happy to share with others. He does that by speaking at events such as Microsoft Ignite, Igel Disrupt and Microsoft Ignite the Tour as well as user groups across the world.