Live webcast

 Truesec Tech Talk– Nyårsupplagan

Markus Lassfolk | Mikael Nyström

2020 har varit ett minst sagt utmanande år för it-världen, med en drastiskt ökning av cyberattacker. Året gav också nya tekniska innovationer.

Se webcast

Genom att fylla i din epostadress kommer du att kunna se webcasten obegränsat antal gånger!
  • Hidden
  • Hidden

Missa inte bonusmaterialet där Markus och Mikael kommer med mer insikter inför 2021.

 


Mikael Nyström
och Markus Lassfolk summerar året som gått och ger er vår framtidsspaning för 2021. Pandemin har förändrat IT i stora drag och vi ser att detta kommer att påverka företags it-miljöer under lång tid framöver. Detta har också stressat organisationer och skapat mer hemarbete vilket blottar verksamheter på ett nytt sätt.

Vi riktar fokus på de viktigaste förändringarna som skett inom it-branschen under det gångna året och ge er konkreta tips för hur vi tror 2021 kommer att se ut

Detta får du med dig:

  • Lärdomar 2020 – vilka utmaningar förde Covid-19 pandemin med sig?
  • Vad har vi sett för nya trender och innovationer under 2020?
  • Framtidsspaning 2021 – hur ser vår nya värld ut – vad kan vi vänta oss?

Frågor?

Vill du öka chansen att vi hinner svara på just din fråga, maila den redan idag till t3@truesec.com

Språk:

Svenska

Målgrupp:

Säkerhetschefer, it-chefer, it-tekniker, it-proffs och för dig som jobbar på en it-avdelning och som intresserar dig för säkerhetsfrågor.

Hosts:

Markus Lassfolk

Markus Lassfolk

Principal Technical Architect och VD för Truesec AB

Markus arbetar på Truesec som Principal Technical Architect med ett stort fokus på att bygga privata, hybrid- eller offentliga moln för datacenter, baserat på Microsoft Infrastruktur och teknologi. Hans bakgrund som MVP visar hans djupa tekniska färdigheter som ofta används i Cyber Security-incidenter.

Mikael Nyström

MVP Cloud och Datacenter

Mikael “Deployment Bunny” Nyström är Microsoft MVP och Senior Executive Consultant på Truesec, med ett extremt brett kompetensområde. Han har arbetat med alla slags infrastrukturuppgifter, i alla typer av miljöer och hjälpt många företag och myndigheter.