Uppsäkring av system

Webcast

Peter Löfgren | Mikael Nyström

Nedlåsning är normalt något som inte tas emot med ett jubel, men faktum är att det finns många olika nivåer av nedlåsning och uppsäkring av system som inte behöver vara allt för inskränkande men som ger ett oerhört effektivt IT-skydd.

Windows har blivit säkrare för varje version, men betyder det att det är helt säkert när det är installerat? Tyvärr inte, men genom att tillföra ytterligare fördefinierad säkerhet så kallade Security Baselines kan man aktivera ytterligare funktioner och höja sin IT-säkerhet.

Se webcast

Genom att fylla i din epostadress kommer du att kunna se webcasten obegränsat antal gånger!
  • Hidden
  • Hidden

Detta kan självklart göras på många olika sätt och under den här sessionen visar vi dig hur detta kan göras rent praktiskt.

Denna session av Truesec Tech Talk värdas av våra experter på server- och klient- operativsystem, Peter Löfgren och Mikael Nyström. De delar med sig av sina bästa tips och erfarenheter om hur du säkrar upp dina system.

Målgrupp:

Säkerhetschefer, IT-chefer, IT-tekniker, IT-proffs och för dig som jobbar på en IT-avdelning och som intresserar dig för säkerhetsfrågor.

Hosts:

Mikael Nyström

MVP Cloud och Datacenter

Mikael “Deployment Bunny” Nyström är Microsoft MVP och Senior Executive Consultant på Truesec, med ett extremt brett kompetensområde. Han har arbetat med alla slags infrastrukturuppgifter, i alla typer av miljöer och hjälpt många företag och myndigheter.

Peter Löfgren

Senior Technical Architect

Peter är en positiv, praktisk konsult med en passion för innovation som trivs med möjligheter att ligga i framkant inom tekniken. Genom en lång erfarenhet av att hålla i utbildningar, workshops och konsultationer har han fått flera olika perspektiv och unik insikt i kundernas vardag och en bra förståelse för deras utmaningar.

Han har 10+ års erfarenhet av Windows och erfarenhet som gör att han kan vägleda kunderna för att nå nya klientplattformar. Genom att använda all ny Microsoft-teknik hjälper han sina kunder att bygga och underhålla långsiktiga produktionslösningar.